Tuinhout


Ontdek onze uitgebreide collectie Douglas Zweeds rabat, planken, balken, palen, regels, dakbeschot, vlonderplanken en hardhouten palen aanbieden. Of je nu bezig bent met het bouwen van een veranda, schutting, vlonder of ander buitenproject, ons assortiment houtproducten voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en duurzaamheid.

Zweeds rabat is een populaire keuze voor gevelbekleding en schuttingen vanwege zijn esthetische uitstraling en duurzaamheid. De overlappende planken creëren een natuurlijke en tijdloze uitstraling, terwijl het hout zelf bestand is tegen diverse weersinvloeden.

Onze planken en balken zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afmetingen, waardoor je flexibel bent in het ontwerp van jouw project. Of je nu kiest voor grenen, vurenhout of hardhout, wij bieden hoogwaardige materialen die passen bij jouw specifieke behoeften.

Voor de fundamenten van jouw constructie hebben we een selectie palen, waaronder hardhouten palen die bekend staan om hun duurzaamheid en weerstand tegen rot en insecten. Onze regels bieden extra ondersteuning en structuur voor diverse bouwtoepassingen.

Dakbeschot is essentieel voor een stevig en duurzaam dak boven je hoofd. Onze dakbeschotmaterialen zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de eisen van stabiliteit en weerbestendigheid, waardoor ze ideaal zijn voor zowel schuren als veranda's.

Voor het creëren van een prachtig en functioneel buitenterras bieden onze vlonderplanken de perfecte oplossing. Verkrijgbaar in diverse houtsoorten, texturen en kleuren, voegen ze een natuurlijk element toe aan jouw buitenruimte.