Schutting

Ontdek de diversiteit aan hoogwaardige schuttingen, waar stijl, duurzaamheid en maatwerk samenkomen. Ons uitgebreide assortiment biedt schuttingen van grenen, zwart geïmpregneerd hout, hardhout en douglas, waarmee je jouw buitenruimte naar eigen wens kunt vormgeven.

Voor een warme en natuurlijke uitstraling is onze grenen schutting een uitstekende keuze. Grenenhout is duurzaam en gemakkelijk te bewerken, waardoor het zich perfect leent voor diverse ontwerpen en afwerkingen die passen bij jouw persoonlijke smaak.

Voor een eigentijdse en moderne look zijn onze zwart geïmpregneerde schuttingen een populaire optie. Deze schuttingen zijn behandeld met een zwarte impregnatie, wat niet alleen een stijlvolle uitstraling geeft maar ook de levensduur van het hout verlengt en bescherming biedt tegen weersinvloeden.

Voor degenen die streven naar maximale duurzaamheid en een luxe uitstraling, bieden onze hardhouten schuttingen de perfecte oplossing. Hardhout staat bekend om zijn natuurlijke weerstand tegen slijtage en invloeden van buitenaf, waardoor het een investering is die jarenlang meegaat.

Douglas hout, met zijn warme kleur en natuurlijke uitstraling, is een uitstekende keuze voor wie houdt van een robuuste en karakteristieke look. Douglas schuttingen zijn niet alleen stevig maar ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden, wat ze ideaal maakt voor buitengebruik.

Wij begrijpen we dat elke buitenruimte uniek is. Daarom bieden we maatwerkopties, zodat je de schutting van jouw keuze kunt aanpassen aan specifieke afmetingen en stijlvoorkeuren. Ontdek de mogelijkheden en geef jouw tuin de uitstraling die het verdient.